BUDITE OBAVIJEŠTENI

Product was successfully added to your shopping cart.

Spasilački čekić - "must have" dodatak u svakom automobilu

Jeste li ikada kao vozač razmišljali o tome kako bi pobjegli iz auta ako bi doživjeli prometnu nezgodu?  Ili kako bi spasili putnike iz automobila?

Pa, jedna od najboljih stvari koju možete učiniti je imati učinkovit alat za bijeg u svom automobilu koji će vam pomoći u ovakvoj situaciji.

Najbolji alati za spašavanje automobila mogu vam pomoći sigurno izaći iz automobila i smanjiti rizik od daljnjih ozljeda. Na tržištu postoji nekoliko alata za samopomoć i bijeg iz automobila u slučaju nezgode; učinkovit i pristupačan dodatak spasilački čekić,

Ovaj alat ima čelične čekiće s obje strane. To znači da možete jednim udarcem razbiti prozor automobila. Uz to, alat može poslužiti kao hitni izlaz i može presjeći zaglavljeni sigurnosni pojas.

Boja čekića je fluorescentna narančasta, što znači da se dodatak također vidi u mraku, u slučaju nezgode noću. Njegova valovita ručka omogućuje lagan zahvat alata. Čekić je montiran na crnoj podlozi, što znači da ga možete montirati i postaviti na najpristupačnije mjesto u vašem automobilu. Preporučujemo da ga postavite na dostupnom mjestu u automobilu kako biste ga imali pri ruci u slučaju nužde.

Korištenje spasilačkog čekića preporučuje se i u putničkim vozilima kao i u javnom prijevozu (autobusi, vlakovi).

Sigurnosni čekić je sigurno jedan od najboljih alata za spašavanje iz prijevoznih sredstava na tržištu jer će vam pružiti optimalnu sigurnost.