BUDITE OBAVIJEŠTENI

Product was successfully added to your shopping cart.

Dostava i vrijeme isporuke

Vrijeme isporuke: budući da je naš prodajni asortiman vrlo širok, nažalost, ne možemo osigurati da svi proizvodi budu na zalihi. Ukoliko vaši naručeni proizvodi nisu na zalihi u našem skladištu, naručit ćemo ih od dobavljača te vam ih poslati na željenu adresu u što kraćem vremenskom roku.

Okvirno vrijeme isporuke proizvoda je navedeno kod svakog pojedinačnog proizvoda i napisano iznad cijene («Vrijeme isporuke»). Potrudit ćemo se da proizvod bude dostavljen na vašu adresu u navedenom vremenu, no nažalost, ne možemo vam jamčiti da će to biti u točno navedenom roku, budući da vrijeme isporuke ovisi o zalihama dobavljača.

U slučaju isteka zaliha, obavijestit ćemo vas o približnom vremenu isporuke.

Ako artikla nema na zalihi ili kod dobavljača, odmah ćemo vas obavijestiti i predstaviti ostatak ponude. Ako vam ovo ne odgovara, možete jednostavno otkazati kupnju i dobiti povrat novca, ako je kupac već izvršio plaćanje narudžbe.

U slučaju plaćanja pouzećem ili trenutnog plaćanja bankovnom karticom/ Paypal, narudžba će biti isporučena istog ili sljedećeg radnog dana od narudžbe, a u slučaju plaćanja predračunom, u roku od 3 radna dana od dana primitka uplate na naš račun (pod uvjetom da je roba na skladištu u našem skladištu).

Ako imate posebnih zahtjeva, molimo vas da ih navedete pod rubrikom «Napomene» na dnu narudžbe.

Dostava se vrši na adresu koji ste naveli kod prijave ili narudžbe. Ako prilikom dostave proizvoda nećete biti na navedenoj adresi, GLS dostavljač će vas kontaktirati kako biste se dogovorili za ponovnu dostavu bez dodatnih troškova.

Naručene proizvode će vam dostaviti naši ugovorni partneri GLS d.o.o. (ili DPD ili Hrvatska Pošta).

 

Cijena dostave

  • 45 kn s uključenim PDV-om

Kod narudžbi u vrijednosti 1.140 kn s PDV-om i više dostava je besplatna.

 

Cijena dostave odnosno potreban iznos da dostava bude besplatna može varirati s obzirom na tečajnu listu EURO:KN.

U slučaju plaćanja pouzećem je potrebno plaćanje 7,98kn.