BUDITE OBAVIJEŠTENI

Product was successfully added to your shopping cart.

Casco

Casco

Casco je obiteljski vođena tvrtka koja se od svog ustanovljenja 1989. godine usredotočuje na proizvodnju proizvoda najviše moguće kvalitete i čiji proizvodi spadaju u sam vrh po pitanju kvalitete. Ova se filozofija pokazala jako uspješnom, budući da tvrtka Casco danas po pitanju dizajna i visoke kvaliteti izrade spada među vodeće proizvođače kaciga i naočala.

Preberi vse

15 artikl(a)

15 artikl(a)

Potrebno je naglasiti da je Casco puno više od promišljenog koncepta dizajniranja. Glavni fokus tvrtke su inovacije.

Specijalisti za kacige utroše puno vremena i energije na razvijanje rješenja koja utječu na zaštitu kaciga, udobnost nošenja i prilagodljivost.

Njihovi napori su rezultirali brojnim patentima i nagradama. Casco razumije i poduzetničko-korporativnu odgovornost prema okolini iz koje članovi obitelji potječu, te tu odgovornost postavlja iznad samog proizvoda. Upravo zato proizvodnju nisu preselili van Europe već su svi proizvodi izrađeni u Europi.

To tvrtki omogućava osiguravanje vrhunske kvalitete kroz čitav ciklus proizvodnje, te ujedno i dobrih radnih uvjeta za svoje zaposlene. Produkti su u sukladnosti sa zahtjevima europskih sigurnosnih normi i neprestano se provjeravaju i nadziru od strane odgovornih organa. Tvrtka posjeduje  certifikat ISO, što znači da je osiguran nadzor kvalitete u svim fazama proizvodnje.

Tvrtka je ustanovila i azil za životinje, koji se nalazi neposredno pokraj njihove proizvodnje i Satu Mare, i koji Casco financira vlastitim novcem. Casco aktivno sudjeluje i promovira amaterske i profesionalne sportove. Brojni vrhunskih sportaši su proizvode tvrtke Casco nosili i na olimpijskim igrama, svjetskim prvenstvima te europskim prvenstvima. Tvrtka je snažno vezana za zimske sportove, biciklizam i jahanje.

Cascov prodajni asortiman kaciga i dodataka za vatrogasce uključuje:

-        zaštitne intervencijske kacige za požare,

-       zaštitne intervencijske kacige za šumske požare,

-        zaštitne intervencijske kacige za tehničko spašavanje,

-        dječje vatrogasne kacige,

-        dodatke: svjetiljka za na kacigu.

Njihov prodajni asortiman za policiju uključuje:

-       kacige za policiju na biciklima,

-       kacige za policijo na konjima,

-       kacige za policiju na snijegu.