BUDITE OBAVIJEŠTENI

Product was successfully added to your shopping cart.

Lubawa SA

Lubawa SA

Lubawa je poljski proizvođač (od 1951. godine) i konglomerat koji čini 12 tvrtki povezanih s vatrogastvom, civilnom zaštitom, vojskom, policijom, spasilačkim službama, itd. Proizvode jako zanimljive sisteme protupoplavnih zaštitagumene šatore na napuhavanjegumene čamcesuha odjela za spašavanje iz vode i drugo.

Njihova ponuda uključuje više od 500 proizvoda, koji tvrtki omogućuju isporuku narudžbi različitim organima: vojsci, policiji, pogranični policiji, vatrogascima i specijalnim jedinicama. Lubawa S.A. je važan čimbenik i na tržištu zaštite radnika na radu, budući da su njihovi proizvodi namijenjeni i zaposlenicima u građevinarstvu te s njime povezanim radom na visinama.

Njihove inovacije i iskustvo potvrđuju i certifikati NATO saveza, prvenstveno za norme na području kvalitete, zahvaljujući inovativnim tehnologijama i individualnom pristupu narudžbama, te tako mogu lako ispuniti očekivanja službi odgovornih za sigurnost države i njezinih državljana.

Preberi vse

7 artikl(a)

7 artikl(a)

Njihov prodajni asortiman uključuje:

  • šatori

vojnički šatori, dekontaminacijski šatori, šatori za spašavanje, šatori za zapovjedno mjesto, šatori za putnu bolnicu, šatori za spavanje, skladištenje ili šatori za druženje

  • protupoplavne zaštite
  • posebna odjeća:

vojnička odjeća, kabanice, prsluci za spašavanje, antistatička odjeća, protukemijska odjeća, plinonepropusna odjela, suha odjela za spašavanje iz vode, odjeća za zaštitu od kiselina i lužina, kombinezon za ribiče i ribarske hlače

  • maskirni asortiman:

maskrine navlake za različite vrste skrivanja u prirodi (pustinja, šuma, planine, snijeg), maskirna navlaka za tenk, maskirna odijela za ljude (u šumi, na snijegu, u pustinji)

  • balistička oprema:

kacige (šljemovi), odijela protueksplozijske zaštite, oklopna odjeća, prijenosna zaštita od šrapnela

  • pancirke