BUDITE OBAVIJEŠTENI

Product was successfully added to your shopping cart.
Mobiak

Aparat za gašenje požara prahom 1,3kg Mobiak FIREBALL – u obliku lopte

Brzi Pregled

Automatski aparat za gašenje požara 1,3 kg suhi prah ABC90% u obliku kuglice je inovativan proizvod za gašenje početnih požara.

Vatrenu kuglu možete baciti u vatru iz daljine ili je preventivno postaviti pored mjesta opasnosti od požara (npr. server, električni uređaj,...) tako da se automatski aktivira u slučaju požara, čak i ako nisi u blizini.

Cijeli opis

Vrijeme isporuke: Na lageru, dostava 1-3 dana

32,50 € 244,91hrk

Sve cijene uključuju 25% PDV.

Trebate više informacija o proizvodu ili ste zainteresirani za veću narudžbu veće količine preko 10 komada? Nazovite nas na 00386 1 565 84 80 ili nam pošaljite upit.

Zatvori
Pošaljite upit

Podrobnosti

Automatski aparat za gašenje požara 1,3 kg suhi prah ABC90% u obliku kuglice je inovativni proizvod koji se koristi za gašenje započetih požara.

To je lagani proizvod koji mogu koristiti i djeca i starije osobe (u slučaju požara).

Aparat za gašenje požara se lako aktivira:

 • ili automatski postavljanjem na poseban nosač na opremi koja se štiti kada temperatura dosegne 70 °C,
 • ili bacanjem u vatru. Na ovaj način korisnik se ne mora približavati vatri.

Ovaj proizvod se može koristiti za preventivnu zaštitu električnih ormara, servera, zapaljivog materijala, spremnika s kemijskim tekućinama, krutim gorivom i općenito za rizična područja za gašenje požara u početnoj fazi itd.

U tom slučaju, sredstvo za gašenje se automatski aktivira kada temperatura poraste iznad 70C, čak i ako niste u blizini. Tijekom aktivacije čuje se zvuk koji se može smatrati požarnim alarmom.

Aparat za gašenje požara prahom u obliku lopte je najnapredniji proizvod u industriji zaštite od požara koji smanjuje nesreće i sve nepopravljive gubitke uzrokovane požarom. Aparat za gašenje požara u obliku lopte je lagan i prenosiv i mogao bi ugasiti početni požar. Izrađen je od vodootpornog plastičnog omotača i punjen ekološki prihvatljivim prahom (91/155EEC). Aparat za gašenje požara proizveden je u skladu s međunarodnim standardima zaštite okoliša.

5 prednosti:

 1. mala težina (samo 1,3 kilograma) i oblik lopte koji omogućuje jednostavno korištenje i starijima i djeci
 2. aparat za gašenje požara jednostavno se odnese na požarište ili se postavi na mjesta koja se mogu zapaliti (npr. električna kutija, plinska bačva, zapaljivi kemijski proizvodi, trgovački centar, benzinska postaja, hotel, automobil).
 3. u slučaju da aparat za gašenje požara dotakne plamen na 3-5 sekundi i dosegne 70 stupnjeva Celzijusa, automatski će se aktivirati i učinkovito i brzo ugasiti požar.
 4. aparat za gašenje požara izrađen je od ekološki prihvatljivog materijala i siguran je za korisnike - njegova eksplozivna snaga je točno izračunata i odobrena kao sigurna.
 5. aparat za gašenje požara uvijek je dostupan za gašenje požara i nema potrebe za godišnjim pregledom. Vijek trajanja proizvoda je 5 godina.

Upute za korištenje:

 1. postavite aparat za gašenje požara na mjesto gdje se lako može pojaviti plamen.
 2. visina montaže: 30 cm od mogućeg izvora požara (efektivna površina je 3 m3).
 3. preporučena količina: za najbolju zaštitu preporučuju se dva aparata za gašenje požara.
 4. pričvrstite nosač na zid i postavite aparat za gašenje požara s plavom strelicom prema dolje.
 5. u kontaktu s plamenom, aparat za gašenje požara će se aktivirati unutar 3-5 sekundi.
 6. to je nova i napredna tehnologija iz Njemačke koja je bezopasna za ljude i okoliš.
 • kapacitet: 1,3 kg
 • sredstvo za gašenje: suhi prah
 • klasa požara: ABC90%
 • upotreba: suzbijanje požara u ranoj fazi
 • težina: 1,5 kg
 • životni vijek: 5 godina
 • pakiranje: 1 kom
 • norme: EN 16263

Dodatne Informacije

Proizvođač Mobiak
Djelatnost Vatrogasci, Slobodno vrijeme
Šifra artikla A03448
View File Mobiak katalog Velikost: 11.2 MB

CIJENA DOSTAVE

 • 5,98 EUR s uključenim PDV-om

Kod narudžbi u vrijednosti 150 EUR s PDV-om i više dostava je besplatna.

U slučaju plaćanja pouzećem je potrebno plaćanje 1,06 EUR.

NAČINI PLAĆANJA

Na području Republike Hrvatske kupac prilikom narudžbe proizvoda može odabrati jedan od ponuđenih načina plaćanja: 

 • plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja proizvoda (pouzećem)
 • plaćanje unaprijed – uplatom na transakcijski račun u eurima
 • plaćanje platnim karticama (Mastercard, Visa ili Maestro)
 • plaćanje preko sistema PayPal-a (omogućava korištenje kreditnih kartica kao što su Eurocard/Mastercard ili Visa i sl.)

DOSTAVA I VRIJEME ISPORUKE

Kako je naš prodajni asortiman vrlo širok, nažalost ne možemo jamčiti za sve artikle na zalihama. Ako vaše naručene robe nema na skladištu u našem skladištu, naručit ćemo je od našeg dobavljača i poslati na vašu adresu u najkraćem mogućem roku. Za svaki artikl je navedeno okvirno vrijeme isporuke svakog artikla, napisano iznad cijene ("vrijeme isporuke").

Ponekad se dogodi da isporuka proizvoda traje malo dulje od očekivanog, stoga vas molimo za razumijevanje.

Ako artikla nema na zalihi ili kod dobavljača, odmah ćemo vas obavijestiti i prezentirati ostatak ponude. Ako vam to ne odgovara, možete jednostavno otkazati kupnju i dobiti povrat novca, ako je kupac već izvršio uplatu narudžbe.

Dostava narudžbe za artikle na skladištu (gdje piše Vrijeme isporuke 2-4dana) je:

 • u slučaju plaćanja pouzećem ili trenutnog plaćanja bankovnom karticom / Valu / Paypalom u roku od 1-3 radna dana od narudžbe, pod pretpostavkom da je roba na zalihama u našem skladištu
 • u slučaju plaćanja po predračunu, u roku od 1-3 radna dana od dana primitka uplate na naš račun, pod pretpostavkom da je roba na zalihama u našem skladištu.

Isporuka narudžbi za artikle koje nemamo na zalihama, čim ih primimo u naše skladište. Rokovi isporuke razlikuju se od dobavljača do dobavljača, većina ih ima rok isporuke 1-2 tjedna (neki manje, neki više), na što nažalost nemamo utjecaja.

Naručene proizvode će vam dostaviti naš ugovorni partner GLS d.o.o.

Ako imate posebnih zahtjeva, molimo vas da ih navedete pod rubrikom «Napomene» na dnu narudžbe. Dostava se vrši na adresu koji ste naveli kod prijave ili narudžbe. Ako prilikom dostave proizvoda nećete biti na navedenoj adresi, dostavljač će vas kontaktirati kako biste se dogovorili za ponovnu dostavu bez dodatnih troškova.